Commentaren: 8
 • #8

  Rudeblue (zondag, 28 juli 2019 17:55)

  Vanmiddag tot 2 keren een review over de camping te plaatsen in het gastenboek.
  2 keren verwijderd helaas . Wellicht dat enige feedback welke minder positief uitvalt tav Claude hem niet welgevallig is ondanks zijn toezegging om mijn toegezegde review te liken.
  Deze keer gaat de review naar Zoover

 • #7

  Wesley vuylsteke (dinsdag, 16 juli 2019 08:40)

  Toffe uitbaters die hun hart op de juiste plek hebben en deze camping terug mooi leven in blazen. Toppertje.

 • #6

  Kobe hostyn (dinsdag, 25 juni 2019 22:51)

  Nog maar enkele weken geleden aangekomen. En stap voor stap komt onze caravan tot leven. Top locatie, toffe plaats en zeer rustig!

 • #5

  Degryse Tom (woensdag, 02 januari 2019 22:25)

  Ons gezin, als residenten, kan als weinig anderen beamen welk verleden de camping heeft, en welke toekomst ze nu terug krijgt ! Op de hele website staat geen enkel gelogen woord, de camping groeit stap na stap, iedere keer dat wij er waren was er wel iéts veranderd, wij hebben reeds meerdere keren het weekendmenu gegeten en zijn zeer tevreden ervan, alles is bereid zoals het zou moeten zijn, met twee extra ingrediënten : liefde en passie! En natuurlijk af en toe wat pinten tappen met het regionaal volk hoort er ook bij. Wij geven onze hernieuwde plaats in de Ardennen geen tweede keer meer weg..., wees maar zeker ! Ilse, Claude en Geert, blijven gaan !

 • #4

  debbaut vera (maandag, 20 augustus 2018 12:27)

  Gisteren heel lekker gegeten bij chef Claude en Ilse, gewoon weg super, grote lekkere koude schotel,goede prijs voor super kwaliteit!
  Kan alleen maar proficiat zeggen, om op zo korte tijd, zoveel te bereiken, doe zeker zo verder, gezellig mooie camping, super cafetaria en lekker eten, een adresje waar we veel zullen vertoeven... Wensen jullie heel veel succes op de ingeslagen weg, Ilse en Claude.
  �������

 • #3

  Geert De Pourcq (woensdag, 15 augustus 2018 16:55)

  Hoe tover je vergane glorie om tot een fijne camping ? Claude & Ilse doén het gewoon ! Fijn terras (tip : aan de kant van de Lesse is het super mooi), vakkundig getapte biertjes en een eerlijke keuken. Voeg daarbij nog de Lesse met zijn ijsvogels en waterspreeuwen, de bosranden met vlinders als dambordjes, koninginnenpages, keizersmantels en Spaanse vlaggen, de heuvels met buizerds, wespendieven en raven, en natuurlijk zit een ontmoeting met een ree of een everzwijn er ook altijd in. Aanrader voor natuurlefhebbers, onthaasting en toch ook dat biertje 's avonds met de "locals" !!

 • #2

  Van Kerrebroeck Pascal (dinsdag, 24 juli 2018 08:29)

  Mooie, gezellige familiecamping, dra met een volledig vernieuwd sanitair gebouw, heel mooie ligging, diverse zaken om te bezichtigen dus voor elk wat wils, met een heel lekkere keuken.
  Gezien de nog maar recentelijke overname en de reeds gepresteerde renovaties en werkzaamheden, wordt dit echt een toppertje !! De ontvangst door de gastvrouw Ilse was subliem, echt een supervriendelijke dame, samen met haar partner Claude runnen ze de camping met hart en ziel dus de camping is een echte aanrader en het bezoeken waard !!
  Mieke en Pascal uit Sint-Amandsberg

 • #1

  Meyers (vrijdag, 20 juli 2018 16:10)

  Schitterende locatie. Vriendelijke gastvrouw