Commentaren: 20
 • #20

  Monique (zaterdag, 23 juli 2022 11:47)

  23 juli 2022 hebben we er nacht verbleven als doorgangscamping.
  Rustige camping temidden van een mooie natuur. NIet ver van de autostrade en nabij Han sur lesse. Vriendelijke
  Vlaamse uitbaters. Camping oogt wat slordig. In het saniair vergeet men de vloer te kuisen alsook de bomvolle toiletemmertjes (sommige zonder deksel) te ledigen. Aan het lozen van ons chemisch toilet durfde wij ons niet wagen, nochtans een camping met veel potentie.

 • #19

  jean-marc en Greet (donderdag, 09 juni 2022 13:43)

  Paar weken geleden met de camper gerserveerd voor standplaats.vriendelijk en onmiddelijk plaats aangeboden.Bij aankomst vriendelijk ontvangen en kleine rondgang van op standplaats over de camping...alle nuts voorzieningen voor een camper waren er aanwezig .Propere WC en douches.Een gezellige cafetaria met een kleine maar lekkere eetkaart. En als er geen dagschotel meer was ging de kok aan de gang voor iets lekkers klaar te maken. het is een stille rustige omgeving. In de omgeving zijn tal van toeristische attracties .heel mooi wandel en fiets parcours te ontdekken in de cafetaria. dus zeker adres om te bewaren en terug te komen.

 • #18

  Bernard Terlouw (dinsdag, 03 augustus 2021 14:45)

  Deze zomer op doorreis een nachtje op deze camping geweest. Wat een aardig beheerdersechtpaar, echt super. Lekkere pasta-maaltijd, gezellig praatje en toen er wat probleempjes waren met onze stroomtoevoer (onze oude caravan - vrees ik) deed Claude alles wat mogelijk was om het op te lossen. Van harte aanbevolen!

 • #17

  Hendrik (zondag, 25 juli 2021 22:44)

  Na 30 jaar Spontin ons eerste jaar Belvaux. Al zéér lekker gegeten en prachtige wandelingen gemaakt in de dichte omgeving. Zeer vriendelijke campingeigenaars, een mooie en gezellige camping. Een aanrader!

 • #16

  Geert Maene (vrijdag, 25 december 2020 16:10)

  In juni 2020 heb ik mijn intrek genomen op de camping in een daar reeds aanwezige caravan. De camping is zeer rustig gelegen in een mooie groene omgeving. Heb je honger en dorst van het wandelen kan je beiden verhelpen in het café / restaurant op de camping . Kortom deze camping is de ideale plaats om een groene rustige en aangename vakantie te beleven voor jong en oud.

 • #15

  André Roosen (woensdag, 28 oktober 2020 12:31)

  Na een aangenaam verblijf van enkele dagen in juli (samen met echtgenote), keerde ik in september terug om er van de jaarlijkse wandel/trekking-uitstap van mezelf en drie collega's. In juli was het er rustig en in september was dat niet anders. We hebben er van een mooie driedaagse genoten, de stemming bij de collega's hierover was unaniem zéér positief. Zowel de camping als de omgeving vielen bij hun in de smaak. Het is een mooie streek om te wandelen en in alle rust van de natuur te genieten. Ik verschiet een beetje van de kritiek die hier wordt geuit met betrekking tot de properheid. De uitbaters, beiden zeer vriendelijke mensen, doen er alles aan om alles net en proper te houden. Ik kan alleen maar zeggen dat zij er naar mijn bescheiden mening, in zijn geslaagd. Ik kan deze camping alleen maar aanraden en zal er zeker en vast nog terugkeren. Dat er maar één sanitaire ruimte voor mannen en vrouwen was, heeft alles te maken met de vigerende corona-maatregelen, maar het was er zeker niet vuil. Bovendien dienen de gasten zelf ook de nodige discipline hebben en wanneer ze iets bevuilen dit ook opkuisen. Een pluim voor de uitbaters. Mbt wifi hebben wij ook geen problemen gehad, het wachtwoord werd ons bij het inchecken medegedeeld.

 • #14

  Jim Maxwell (dinsdag, 15 september 2020 12:16)

  Very disappointed with the sanitaire because only one room for male and female, and the floor is cracked and dirty. We did not use the showers - we waited and used the shower at our next place. The chemical waste disposal point is filthy. We had no mobile phone signal, and not allowed to use wifi at a table unless buying drink or food - absolutely not normal for holiday campsites! Aux Cailloux is for local people - not suitable for holiday makers, we will not return.

 • #13

  sablon (maandag, 24 augustus 2020 16:09)

  Superbe camping très calme et les propriétaire très sympa et répond a vos question restaurent super sanitaire nickel j'y suis depuis trois moi et vraiment je ne pensais pas être aussi bien dans ce camping en pleine nature encore merci pour votre accueil

 • #12

  inge (vrijdag, 31 juli 2020 11:49)

  We zijn er al veel op bezoek geweest, en nu eindelijk enkele nachtjes kunnen logeren, het was een hele leuke ervaring,
  Iedereen is hier vriendelijk met elkaar

  tot de volgend

 • #11

  Fred (zondag, 14 juni 2020)

  Après une randonnée dans la région une petite pause ici endroit sympathique on repassera merci pour votre sympathie

 • #10

  Van Den Eede Pascal (donderdag, 28 november 2019 23:54)

  Morgen voor de zoveelste keer naar Belvaux en zoals altijd kijk ik er naar uit. Ik zal blij zijn Ilse, Claude en hun 2 honden terug te zien.

 • #9

  Pascal tack (donderdag, 14 november 2019 11:17)

  Lekker gegeten in het restaurant van de camping !!

  Zeer vriendelijke uitbaters en kok !

  Gaan zeker terugkomen,
  Grts.

 • #8

  Rudeblue (zondag, 28 juli 2019 17:55)

  Vanmiddag tot 2 keren een review over de camping te plaatsen in het gastenboek.
  2 keren verwijderd helaas . Wellicht dat enige feedback welke minder positief uitvalt tav Claude hem niet welgevallig is ondanks zijn toezegging om mijn toegezegde review te liken.
  Deze keer gaat de review naar Zoover

 • #7

  Wesley vuylsteke (dinsdag, 16 juli 2019 08:40)

  Toffe uitbaters die hun hart op de juiste plek hebben en deze camping terug mooi leven in blazen. Toppertje.

 • #6

  Kobe hostyn (dinsdag, 25 juni 2019 22:51)

  Nog maar enkele weken geleden aangekomen. En stap voor stap komt onze caravan tot leven. Top locatie, toffe plaats en zeer rustig!

 • #5

  Degryse Tom (woensdag, 02 januari 2019 22:25)

  Ons gezin, als residenten, kan als weinig anderen beamen welk verleden de camping heeft, en welke toekomst ze nu terug krijgt ! Op de hele website staat geen enkel gelogen woord, de camping groeit stap na stap, iedere keer dat wij er waren was er wel iéts veranderd, wij hebben reeds meerdere keren het weekendmenu gegeten en zijn zeer tevreden ervan, alles is bereid zoals het zou moeten zijn, met twee extra ingrediënten : liefde en passie! En natuurlijk af en toe wat pinten tappen met het regionaal volk hoort er ook bij. Wij geven onze hernieuwde plaats in de Ardennen geen tweede keer meer weg..., wees maar zeker ! Ilse, Claude en Geert, blijven gaan !

 • #4

  debbaut vera (maandag, 20 augustus 2018 12:27)

  Gisteren heel lekker gegeten bij chef Claude en Ilse, gewoon weg super, grote lekkere koude schotel,goede prijs voor super kwaliteit!
  Kan alleen maar proficiat zeggen, om op zo korte tijd, zoveel te bereiken, doe zeker zo verder, gezellig mooie camping, super cafetaria en lekker eten, een adresje waar we veel zullen vertoeven... Wensen jullie heel veel succes op de ingeslagen weg, Ilse en Claude.
  �������

 • #3

  Geert De Pourcq (woensdag, 15 augustus 2018 16:55)

  Hoe tover je vergane glorie om tot een fijne camping ? Claude & Ilse doén het gewoon ! Fijn terras (tip : aan de kant van de Lesse is het super mooi), vakkundig getapte biertjes en een eerlijke keuken. Voeg daarbij nog de Lesse met zijn ijsvogels en waterspreeuwen, de bosranden met vlinders als dambordjes, koninginnenpages, keizersmantels en Spaanse vlaggen, de heuvels met buizerds, wespendieven en raven, en natuurlijk zit een ontmoeting met een ree of een everzwijn er ook altijd in. Aanrader voor natuurlefhebbers, onthaasting en toch ook dat biertje 's avonds met de "locals" !!

 • #2

  Van Kerrebroeck Pascal (dinsdag, 24 juli 2018 08:29)

  Mooie, gezellige familiecamping, dra met een volledig vernieuwd sanitair gebouw, heel mooie ligging, diverse zaken om te bezichtigen dus voor elk wat wils, met een heel lekkere keuken.
  Gezien de nog maar recentelijke overname en de reeds gepresteerde renovaties en werkzaamheden, wordt dit echt een toppertje !! De ontvangst door de gastvrouw Ilse was subliem, echt een supervriendelijke dame, samen met haar partner Claude runnen ze de camping met hart en ziel dus de camping is een echte aanrader en het bezoeken waard !!
  Mieke en Pascal uit Sint-Amandsberg

 • #1

  Meyers (vrijdag, 20 juli 2018 16:10)

  Schitterende locatie. Vriendelijke gastvrouw